fbpx

Copy & print

Copies of printen kan op A4 en A3 formaat – recto – recto/verso in zwart of in kleur op diverse papiergrammages. Uw bundels kunnen automatisch worden geniet. Inbinden kan met plastiek ringen of gelijmd op de rug met of zonder pvc kaft – enkel op A4 formaat. We kunnen uw documenten scannen tot A3 formaat . Breng hiervoor ook een USB stick om alles op te slaan.

Papiersoorten

We printen standaard op hoogkwalitatief wit papier 80 gram van Double A. Dit is een papier dat is ontworpen voor het afdrukken van hoogwaardige professionele documenten zoals rapporten of presentaties. Geschikt voor zwart en voor kleur en recto/verso. Dit papier wordt gemaakt van gekweekte bomen op een ecologische manier!


Voor de zwaardere papiersoorten: 120gram – 160 gram en 250 gram wordt DCP van Clairalfa gebruikt. Uiterst geschikt voor zwart en voor kleur!

Weetjes

Om de beste kwaliteit te waarborgen, sla uw werk op in een PDF file! Zo voorkomt u dat je lay-out verandert. Gebruik een usb stick om je werk op te slaan (windows geformateerd). Geen usb stick? Stuur uw bestanden door naar triado@skynet.be in een PDF file. Noteer het gewenste aantal en formaat formaat, recto of recto/verso, zwart of kleur en grammage van papier. Wij zorgen voor een perfecte afwerking!