fbpx

Schrijfwaren

Wij stellen u graag ons assortiment luxe schrijfwaren voor! Bij elk van deze merken Parker, Waterman, Kaweco, Lamy, Faber-Castell, Diplomat, Cross, Sheaffer en Caran d’Ache en Pelikan hebben we diverse modellen en uitvoeringen in huis! Een groot deel van de collectie kan u ook terugvinden op onze webshop.

Caran d’Ache

Deze teken- en schrijfinstrumenten met hun elegantie, kwaliteit en zuiverheid, worden sinds 1915 gemaakt in Genève (Zwitserland) trouw aan de reputatie van het label ‘Swiss made’. Caran d’ache werkt nauw samen met gerenomeerde ontwerpers en kunstenaars zoals Paul Smith en Mario Botta.

Waterman

Gemaakt van kostbare materialen sinds 1883 in Frankrijk. Hun gekende modellen zijn de Carène, Expert en de modieuze Hemisphère. Waterman maakt schrijven mooier.

Parker

Met meer dan een eeuw passie blijft Parker trouw aan haar reputatie met modellen als de elegante Sonnet, de trendy Urban, de professionele IM en het gekende icoon Jotter.

Lamy

Het succes van Lamy begon meer dan 50 jaar geleden met de Lamy 2000. Dit ontwerp is tot op vandaag de stijl van alle Lamy producten: Lamy-design, made in Germany; met als gekende modellen Safari, Al-star, studio, Scala en 2000.

Cross

Een geschenk voor generaties , gegarandeerd voor het leven en voor altijd gekoesterd. Cross is in Amerika de eerste fabrikant schrijfinstrumenten van hoge kwaliteit. Modellen zijn Century Classic, Century II, ATX, Townsend en Bailey.

Pelikan

Pelikan staat voor betrouwbare schrijfwaren met een breed assortiment. Bewust van hun traditie bieden zij pennen aan van hoge kwaliteit gecombineerd met geperfectioneerde en verfijnde state-of-art elegantie.

Diplomat

Diplomat schrijfintrumenten worden sinds 1922 vervaardigd in Duitsland met traditionele methoden van vakmanschap. Gemaakt uit metaal om een perfecte balans en slagvastheid te garanderen. Gevolgde collectie: Excellence.

Faber-Castell

Faber-Castell omvat naast de collectie Faber-Castell met diverse schrijfwaren (onder andere collectie Emotion en Ambition) en (kleur)-potloden, ook Graf von Faber-Castell met een luxe collectie schrijf- en lederwaren.

Kaweco

Kaweco , opgericht in 1883 in Heidelberg – Duitsland, heeft een volledige collectie schrijfwaren gemaakt uit aluminium, staal en plastiek. Dit prachtig gamma wordt meermaals uitgebreid met nieuwe kleuren en uitvoeringen. Kern van dit merk: Klassiek design met een hoogwaardige afwerking.

SHEAFFER

Walter Sheaffer, zoon van een juwelier in Iowa Amerika ontwikkelde en patenteerde een vulpen die de schrijfervaring enorm verbeterde; De ‘white dot’ is nog steeds het symbool van elke Sheaffer dat staat voor kwaliteit en prestige.

Vintage schrijfwaren

Ook stellen wij graag ons assortiment luxe vintage schrijfwaren voor van diverse merken die in niet meer in de ‘standaard’ collecties worden aangeboden. Deze modellen zijn allemaal nieuw en nog nooit gebruikt! Bent U geïnteresseerd in één van deze schrijfmaterialen, dan zien wij u graag in onze winkel! Enkele modellen zijn ook verkrijgbaar via onze webshop.

Schrijfwaren